Westers.nl

Jan Meertensflat | Humanitas | Ijsselmonde

Rotterdam

Adres
Van Langendonckstraat 51 
3076 SH Rotterdam
Jan Meertensflat | Humanitas | Ijsselmonde

Vier groepswoningen voor ouderen met beperkingen zowel somatisch als psycho-geriatrisch als onderdeel van een groter woongebouw. Elke groepswoning heeft 8 woonslaapkamers. Humanitas is de zorgverlener. 
 

Omschrijving Humanitas

Een veilige, gastvrije omgeving. Waar u alle ruimte heeft om prettig te leven. Dat is de Jan Meertensflat, een mooi woonzorgcomplex in de wijk IJsselmonde. Wilt u zelfstandig wonen, met of zonder zorg? Dat kan in één van de huurappartementen. En kunt u door lichamelijke klachten of dementie niet langer in uw eigen huis blijven wonen? Ook dan vindt u bij de Jan Meertensflat een comfortabel thuis. Voor iedereen is alle zorg en hulp binnen handbereik.

Een comfortabel appartement
De Jan Meertensflat is een levendig wooncomplex in een groene omgeving in IJsselmonde. Met verschillende woonvormen bij elkaar. U vindt er comfortabele zelfstandige appartementen, voor alleen, of met zijn tweeën. En – als uw wilt – met ruimte voor uw huisdier. Huurt u een appartement in de Jan Meertensflat? Dan heeft u uw eigen thuis, mét alle voorzieningen binnen handbereik. En u bent verzekerd van de juiste zorg dichtbij. Een prettig idee.

Uw eigen plek
De Jan Meertensflat biedt ook comfortabele woonruimte als u meer zorg en hulp nodig heeft, door lichamelijke klachten of dementie. Prettig wonen in uw eigen appartement, met uw eigen spullen. Als u te maken heeft met dementie, dan kunt u terecht in één van de vier groepswoningen. Dan heeft u uw eigen plek, én gezelschap van zo’n zes medebewoners. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. Zij doen alles om uw leven zo fijn mogelijk te maken. Het is tenslotte uw thuis.

Comfortabel en gezellig
Een kopje koffie drinken in het restaurant met familie of vrienden, samen activiteiten doen, van de zon genieten in de mooie tuin. Dat maakt het leven in de Jan Meertensflat leuk én gezellig. U hoeft zich geen moment te vervelen. En wilt u erop uit? Buiten staat u gelijk in de groene parkomgeving, en vlakbij is het winkelcentrum voor al uw boodschappen. Ook de tram en bus zijn op loopafstand. Zo bent u in een mum van tijd waar u wilt zijn, én ontvangt u makkelijk bezoek.

Met alle zorg die u nodig heeft
Natuurlijk kunt u bij de Jan Meertensflat rekenen op alle medische zorg die u nodig heeft. Of u het op dit moment nodig heeft, of alvast verzekerd wil zijn van de juiste zorg dichtbij. Er is een team van medische en paramedische deskundigen in huis. Een veilig en vertrouwd gevoel.

De Jan Meertensflat in het kort

Faciliteiten

    Uw eigen appartement
    Restaurant
    ‘Dorpspleinen’ waar (buurt)bewoners samenkomen
    Kapper en schoonheidsspecialiste


Services

    (Rolstoel)bus voor uitstapjes
    Dagelijkse maaltijdservice (in uw appartement, of het restaurant)
    Persoonlijk alarmsysteem in uw appartement
    Hulp van de huismeester bij kleine klusjes
    Schoonmaak van uw appartement
    Wasserette-service


Zorg in overleg met u
U en uw familie weten zelf het beste welke zorg u nodig heeft. Voor nu, of later. De klantadviseur van de Jan Meertensflat denkt graag met u mee over wat voor u, in úw persoonlijke situatie de beste oplossing is. Wat kunt u nog zelf, of samen met de mensen die bij u horen? En hoe kan Humanitas uw leven prettiger maken? Zo krijgt u precies de zorg en ondersteuning die bij u past.

Past de Jan Meertensflat bij u?
U kunt zelfstandig wonen in de Jan Meertensflat, in uw eigen huurappartement. Wilt u daarbij gebruikmaken van (thuis)zorg? Dan is hiervoor een indicatie van de gemeente nodig. Ook als u te maken heeft met dementie, kunt u wonen in de Jan Meertensflat. Hiervoor is een zorgindicatie nodig op basis van de Wet Langdurige Zorg (WIZ), met zorgzwaartepakket 5 tot en met 10. U vraagt de indicatie aan bij het Centrum Indicatiestelling (CIZ).
Heeft u vragen over indicaties of kosten? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Daarom: wonen bij de Jan Meertensflat


    Privacy van uw eigen appartement
    Verzekerd van goede zorg, nu of straks
    Gezellig met tal van activiteiten
    Mooie groene omgeving