Westers.nl

Hof in Zuid

Schiedam

Adres
Nieuwe Maasstraat  68d
3114TM Schiedam


Hof in Zuid

Hof in Zuid duurzaam bewonersinitiatief

 

Hof in Zuid is een mooi voorbeeld van een duurzaam resultaat van een bewonersinitiatief. Het is een centraal in de wijk liggende ontmoetingsplaats. Westers heeft het proces helpen ontstaan en het doel realiseren.

Hof in Zuid heeft een eigen website als communicatiemiddel ontwikkelt door Westers met onderstaande tekst op haar titelpagina.

Hof in Zuid is een activiteitenruimte in de wijk De Gorzen, Schiedam Zuid. Stichting Hof in Zuid heeft in juni 2014 de deuren geopend van een levendig wijkservicepunt gerund door vrijwilligers. De exploitatie van de activiteitenruimte is een burgerinitiatief, gestart om laagdrempelige ontmoeting in de wijk te combineren met een breed aanbod van activiteiten en ondersteunende functies voor mensen uit de wijk.

In het Hof in Zuid worden vele activiteiten georganiseerd, daarnaast vindt u in het gebouw een vestiging van de Bibliotheek Schiedam en kunt u op maandag- en dinsdagochtend terecht voor bloedprikken. Alle informatie vindt u op de pagina Agenda.

Hof in Zuid is gelegen aan de Nieuwe Maasstraat 68d 3114 TM Schiedam (de Gorzen). U bent van harte welkom voor koffie en een praatje en wie weet wat nog meer.Documenten